De 5e editie van Jump Village Zevenbergen is op 9 en 10 maart in"de Borgh". We sluiten de carnavalsvakantie af met een selectie van onze mooiste en beste attracties waar kinderen "even helemaal los !" kunnen gaan. Daarnaast staat er elke dag een echte grimeur klaar om te schminken en een creatieve ballonenclown die op jou verzoek de mooiste figuren van ballonen maakt.

Zaterdag hebben we een Samurai toernooi, zondag verschillende dansdemo's, komt Cross Jump Crew voorbij voor een vlog en hebben we Zed op bezoek van Optisport Moerdijk.

 

Het evenement is voor kinderen van 4 tot 14 jaar, de ouders kunnen toekijken vanaf de tribune of relaxen in de kantine. Er is begeleiding aanwezig in de zaal.

De gehele dag kun je onbeperkt ranja drinken. We zijn op beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00

 

2 stormbanen en 9 springkussens

Sporthal "De Borgh" is volgepropt met springkussens in verschillende thema's en afmetingen zoals: De Happende Draak met zijn bewegende bek, de 4,5 meter hoge clown glijbaan, de klimtoren van 6 meter hoog, de grootste springberg van Zuid Nederland van 81m2, de Gele Gigant, een echte tumblingbaan van 15 meter lang, de Mega Ballenbaan, de dolfijnenbaan en een rodeostier. Nieuw zijn de Brandweer en het Western kussen en nemen we onze nieuwste topper mee: de Slingerbal van 9 meter doorsnede !, dus je kunt weer lekker "even helemaal los !"

Grimeur en ballonmodeleur door Yep for Kidz

Een echte grimeur en ballonmodelleur zijn elke dag aanwezig waar je vrij kunt binnenlopen. Vraag naar je favoriete figuur, held of dier en laat je verrassen.

 

Judo vereniging Zevenbergen

Samurai training door Judo Vereniging Zevenbergen op zaterdag 9 maart

Ooit wel eens willen weten wie de snelste of sterkste is van je vrienden?

In samenwerking met Judo Vereniging Zevenbergen kun je samen deelnemen aan verschillende tests in de zaal. Wie de hoogste score haalt mag zich de winnaar noemen van 2019.

Durf jij je te meten met je vrienden?

Dansdemo's door Balletstudio Tamara op zondag 10 maart

Dé dansstudio uit Zevenbergen zal zondagmiddag enkele mooie dansdemo's verzorgen voor de bezoekers. De verschillende groepen hebben afgelopen weken keihard gewerkt aan een spetterend optreden. Dit jaar voor het eerst doen ook de jongste dansers mee. De demo's beginnen om 15.00.

 

Cross Jumps Crew komt voorbij (alleen op zondagmiddag)

De populaire crew bestaande uit Devon, Brett en Jochen komen ook springen.

 

Cross Jumps is het leukste trampolinepark in Breda. Met een lekker groot trampolineveld, een BigAirBag en een airtrack. Daarnaast is Cross Jumps Gymnastics speciaal voor gevorderden en ouderen(10+ jaar) die zich helemaal willen uitleven op deze High Performance trampolines.

 

Op het YouTube kanaal van Cross Jumps komt elke zondag een nieuwe vlog en heeft al meer dan 115 video's en duizenden volgers. Zie voor meer info: www.youtube.com/CrossJumps

Lay-out sporthal de Borgh Zevenbergen

Sporthal "De Borgh" aan de ijshof 1 in Zevenbergen

De zaal is geopend van 11.00 tot 17.00

Parkeren is gratis en de koffie staat klaar!

 

Entree zaal:

Kinderen van 4 tot 14 jaar: 8 euro/kind

Ouders: gratis

 Vergeet je vrienden niet!

Jump Village Zevenbergen is mede mogelijk gemaakt door(klik op logo):

Judo vereniging Zevenbergen